Järjestyssäännöt

JÄRJESTYSSÄÄNNÖT


Mäntyniemen kesäkoti on varattu loma- ja vapaa-ajan viettoon pääsääntöisesti toukokuun 1. päivästä syyskuun viimeiseen päivään. Lomanviettoon alueella on oikeus ammattiosastomme jäsenillä perheineen ja erikseen luvan saaneilla.


Vuokrat, sähköt sekä saunamaksut on maksettava laskuissa merkittyyn eräpäivään mennessä. Muistutuslaskusta peritään 5 € huomautusmaksu, sekä lainmukainen vuotuinen viivästyskorko.


Turun kaupungin järjestyssääntöjä on kaikkien noudatettava Mäntyniemen alueella sekä Mäntyniemen järjestyssääntöjä, jotka toimikunta on kokouksessa käsitellyt ja hyväksynyt sekä vahvistanut puheenjohtajan allekirjoituksella.

  1. Saunapäivät ovat tiistai, perjantai ja lauantai. Naisten saunavuoro on kello 17.00 -19.00 ja miesten saunavuoro on kello 19.30 – 21.30 Saunan siivouksesta ja lämmityksestä huolehtii vuorolistan mukainen henkilö. Sauna voidaan tilata myös muina päivinä isännän luvalla.

  2. Alueella ei esiinnytä sopimattomasti käyttäytymällä, häiriötä ei saa tuottaa muille asukkaille. Häirikkö/häiriköt poistetaan alueelta viranomaisten toimesta. Yörauha on annettava asukkaille kello 23.00 – 07.00.

  3. Roskat ja jätteet viedään vain niille varattuihin paikkoihin ja astioihin. Käymäläasiat suoritetaan vain käymälöissä.

  4. Peleissä käytettävät välineet sekä urheiluvälineet palautetaan niille varattuihin paikkoihin käyttäjän/käyttäjien toimesta. Veneet palautetaan ja kiinnitetään laituriin huolellisesti. Veneilyliivejä saa lainaksi isännöitsijältä, jolle ne myös palautetaan välittömästi käytön jälkeen.

  5. Mökit luovutetaan lähtöpäivänä siivottuina ja jääkaapit sulatettuina, avaimen voi jättää oveen. Mökeissä olevat kalusteet, ruokailuvälineet ym. tavarat on luetteloitu. Mikäli joudutaan tekemään jälkisiivousta, niin laskutetaan siitä erikseen isännän harkinnan mukaan.

  6. Avotulen teko alueella on ehdottomasti kielletty.

  7. Alueemme sijaitsee luonnonsuojelualueen välittömässä läheisyydessä, joka on rauhoitettu lintujen pesimäalue, jota ympäristövirasto valvoo koko vuoden.

  8. Ajoneuvojen pesu ja huolto sekä korjaus on alueella kielletty. Alue ei ole tavaroiden säilytyspaikka ilman isännöitsijän lupaa.

  9. Sääntöjen noudattamista valvoo Mäntyniemen isäntä ja Mäntyniemitoimikunta.