Ehdota vuoden SAK:laista luottamusmiestä!

12.9.2012 klo 17:00

Onko työpaikallasi, ammattiosastossasi tai liitossasi luottamusmies, jonka toimintaa olet seurannut ja vakuuttunut, että juuri hän ansaitsee tulla ehdotetuksi vuoden luottamusmieheksi? Vuoden luottamusmiehen ei tarvitse suinkaan olla täydellinen – kukapa meistä olisi. Mutta vuoden luottamusmies on henkilö, jolla on sydän ja järki mukana toiminnassaan.

 

Hän on henkilö, joka pitää yhteyttä jäseniin omalla työpaikallaan ja on yhteydessä ammattiosastoon ja liittoon. Hän on verkostoituja, joka kokoaa ympärilleen yhteistyökumppaneita. Neuvottelutaito ja yhteistyökyky ovat hänen ominaisuuksiaan ja omien taitojen kehittäminen ja kouluttautuminen ovat hänelle tärkeitä.

Vuoden luottamusmies on aktiivinen edunvalvoja ja oman työpaikan kehittäjä. Ansiona olisi, että jäsenhankintakaan ei olisi hänelle vierasta. Eduksi on, että hän huolehtii tiedon leviämisestä ja kasvattaa uusia aktiiveja. Ja kaiken kukkuraksi vielä huolehtii myös omasta jaksamisestaan.

Tuhannen euron arvoinen stipendi ojennetaan vuoden luottamismieheksi valitulle SAK:n luottamusmieskonferenssissa Tampereella 9.11. Ehdotuksien on oltava SAK:ssa Pirjo Vainiolla (pirjo.vainio@sak.fi) viimeistään perjantaina 19.10.2012. Kuka tahansa voi tehdä ehdotuksen: yksityisen henkilön lisäksi esimerkiksi työyhteisö, ammattiosasto tai liitto.

Ehdotus on vapaamuotoinen, mutta sen pitää sisältää ainakin seuraavat tiedot:

- nimi
- sähköposti
- puhelinnumero
- ikä
- ammattiliitto
- työpaikka
- kauanko esitettävä henkilö on toiminut luottamusmiehenä
- perustelut

Lisätietoja:

Koulutusasiantuntija Merja Lehmussaari, merja.lehmussaari@sak.fi, puh. 040 504 2152

Sihteeri Pirjo Vainio, pirjo.vainio@sak.fi, puh. 040 527 8805

http://www.sak.fi/ajankohtaista/uutiset/ehdota-vuoden-saklaista-luottamusmiesta