Uusi sähköinen jäsenpalvelu avattu

13.12.2010

PAU:n sähköinen jäsenpalvelu on auki 24 h vuorokaudessa. Jäsenpalvelussa voit muun muassa: ilmoittautua kursseille (kohdassa Kurssit) päivittää yhteystietosi (kohdassa Omat tiedot) päivittää jäsentietosi (kohdassa Omat tiedot) tarkastaa jäsenmaksutietoja (kohdassa Jäsenmaksut) ilmoittaa jäsenmaksuvapautuksesta (kohdassa Jäsenmaksut) vaihtaa salasanan (kohdassa Omat tiedot) Jäsenpalvelussa voit myös nähdä osastoosi liittyvät tiedot (kohdassa Omat tiedot) tarkistaa, että mahdolliset järjestö- ja luottamustehtäväsi on merkitty jäsenrekisteriin oikein (kohdassa Omat tiedot).

 

Kirjautumisohjeet

PAU:n sähköiseen jäsenpalveluun kirjaudutaan ensimmäisellä kerralla syöttämällä kohtaan käyttäjätunnus oma henkilötunnus. Henkilötunnus pitää kirjoittaa täydellisenä, viivan kanssa, kirjainmerkki ISOLLA (esim. 010200-001X). Salasana on oma postinumero. Ensimmäisen kirjautumisen jälkeen järjestelmä pakottaa vaihtamaan salasanan. Uutta salasanaa käytetään myös työttömyyskassan sähköisessä palvelussa.

JÄSENPALVELUUN KIRJAUDUTAAN TÄSTÄ linkistä.

Aloitussivu on ensimmäinen näkymä kun avaat palvelun. Sivulta näet milloin olet edellisen kerran kirjautunut palveluun. Palvelun vasemmassa laidassa olevien otsikoiden - Omat tiedot, Jäsenmaksut, Kurssit - avulla pääset siirtymään palvelun eri toimintoihin. Palvelun oikeasta yläkulmasta löydät linkin palvelun käytön lopettamiseen.

Jos salasana unohtuu

Jos salasana myöhemmin unohtuu, voit tilata sähköpostiisi uuden salasanan. Tilauksen voi tehdä palvelun sisäänkirjautumissivulta unohditko salasanasi -linkistä.

Tallenna tietosi  

Jotta uuden salasanan tilaaminen toimisi, sinun tulee tallentaa henkilökohtaisiin tietoihisi sähköpostiosoite. Omat tiedot kannattaa päivittää heti ensimmäisellä käyttökerralla ja voit tehdä sen palvelun kohdassa Omat tiedot – Päivitä yhteystietojasi.

Adobe Reader-ohjelma

Verkkopalvelussa on tulostettavia lomakkeita. Niiden avaamiseksi tarvitset Adobe Reader –ohjelman. Jos koneessasi on jo Adobe Reader –ohjelma, varmista, että versio on 6 tai uudempi. Lataa Adobe Reader –ohjelma maksutta koneellesi Adoben verkkosivuilta.

Mikäli palvelun käytössä ilmenee ongelmia tai kysyttävää, ota yhteys liiton jäsenpalveluun:

Toimistovirkailija
Tarja Känsäkangas, puh: 040 831 2963 
tarja.kansakangas(at)pau.fi

Toimistovirkailija
Katja Johansson, puh: 040 821 5836
katja.johansson(at)pau.fi

Päivitetty 10.12.2010